Events

Iedereen heeft kleding, schoenen, tassen & accessoires in de kast hangen die amper gedragen worden of waar zelf het prijskaartje nog aanzit. Ondanks dat het allemaal leuke & stylish items zijn, liggen ze toch om een of andere onverklaarbare wijze achter in je kast. Tijdens dit event kan je deze producten gaan omruilen voor juweeltjes uit de kast van een ander.

Hoe werkt het?

De spullen die je inlevert voor de swapping worden gecontroleerd door professionele stylistes. Elk goedgekeurd item krijgt een beoordeling van één tot vier “swap punten” per goedgekeurd item. Wanneer al je spullen op de rekken hangen, kan je beginnen met spullen van anderen passen. Ben je klaar dan is het time to swap! 

Aantal Swap punten:

1 swappunt: Accessoires ( kettingen, ringen, oorbellen, riemen ect. )

2 swap punten: Kleding, schoenen, tassen & accessoires 

3 swap punten: Kleding & schoenen waar nog een prijskaartje aanhangt.

4 swap punten: Merkkleding

Swap Rules

Kies zorgvuldig een aantal kledingstukken uit die je graag wil ruilen. Belangrijk: Breng minimaal 5 stuks en max 10 stuks mee. Alleen items die goed zijn van kwaliteit. Dus geen kleding met vlekken, gescheurd, gepluisd of versleten.

Let op! Alle kleding wordt gecontroleerd en moet goedgekeurd worden voordat je kan gaan swappen.

Mocht je swappunten overhouden, kan je deze niet omruilen voor geld ect. Je kan ze bewaren voor het volgende event.

Enige dat jij hoeft te doen: eerlijk zijn tegen jezelf en die items uit je kast halen die het daglicht weer verdienen. Denk naast kleding ook aan schoenen & accessoires! Alle seizoenen en maten zijn welkom, zolang de kleding in goede staat en schoon is. Alles wat achterblijft op ons event doneren we aan een goed doel.

Naast het swappen is er een beautylounge aanwezig waar je heerlijk kan genieten van behandelingen, hairstyling & make-up. Hou de Facebook pagina in de gaten voor het boeken van een van deze behandelingen en de prijzen.

Waar & Wanneer?

Wanneer: Zaterdag 25 mei 2013

Hoe laat: 12:00 – 17:00 uur

Entree: € 7,50 euro

Waar:

Bo Cinq

Lange Leidsdwarsstraat 53-59

1017 NH  Amsterdam

Voor tickets stuur een mail naar fashionswapevent@blendedprojects.nl