Fashion Swap Event Kids Edition

 

DATUM: ZATERDAG 22 JUNI 2013

TIJD: 11:00 – 16:00 UUR

ENTREE: € 5,- EURO, DIT IS INCLUSIEF IETS LEKKER VOOR DE KIDS.

( KINDEREN HEBBEN GRATIS TOEGANG )

 

WAAR:

DE OUDE WATERWOLF

KROMMESPIERINGWEG 436

2141 AN VIJFHUIZEN

 

Iedereen met kinderkleding opgelet!!

Tijdens dit event kan er kinderkleding, kinderschoenen &   kindersportkleding of accessoires geruild worden voor leuke spullen uit de kast van een ander.

Hebben jullie spullen die te groot zijn geworden, een miskoop bleken te zijn of gewoon om onverklaarbare wijze achter in de kast liggen, kom dat naar het Fashion Swap Event kids edition en ruil ze om!

 

Hoe werkt het?

De spullen die je inlevert voor de swapping worden gecontroleerd door professionele stylistes. Elk goedgekeurd item krijgt een beoordeling van één tot vier “swap dots” per goedgekeurd item. Wanneer al je spullen op de rekken hangen, kan je beginnen met spullen van anderen passen. Ben je klaar dan is het time to swap!

 

Swap Rules

Kies zorgvuldig een aantal kledingstukken uit die je graag wil ruilen. Belangrijk: Breng minimaal 5 stuks en max 10 stuks mee. Alleen items die goed zijn van kwaliteit. Dus geen kleding met vlekken, gescheurd, gepluisd of versleten.

 

Swappunten:

  • 1 swappunt voor sjaals, accessoires, riemen ect.
  • 2 swappunten voor kleding, schoenen, sportkleding ect.
  • 3 swappunten voor merkkleding

Let op! Alle kleding wordt gecontroleerd en moet goedgekeurd worden    voordat je kan gaan swappen.

Mocht je swappunten overhouden, kan je deze niet omruilen voor geld ect. Je kan ze bewaren voor het volgende event.

 

Enige dat jij hoeft te doen: eerlijk zijn tegen jezelf en die items uit je kast halen die het daglicht weer verdienen. Denk naast kleding ook aan schoenen & accessoires! Alle seizoenen en maten zijn welkom, zolang de kleding in goede staat en schoon is. Alles wat achterblijft op ons event doneren we aan een goed doel.